100.000 til gatene mot skattleggelse av ungarsk lolling

Eller at du måtte bidra med ekstra grunker i statskassa for hvert «hysteriske» klipp du så på VGTV? Kanskje verst av alt: At du måtte grave dypt i lommeboka hver gang du skulle nyte «elleville» Buzzfeed eller Buzzit-saker? Her har du litt inspirasjon til en betimelig reaksjon: (foto: www.rt.com) Og det var faktisk nøyaktig slik det ungarske folket reagerte da statsminister Viktor Orban og hans regjerende parti Fidesz la fram et forslag om at bruk av internett skulle skattlegges. Resultatet har vært to massive demonstrasjoner i hovedstaden Budapest, som i første omgang trakk til seg 40.000 demonstranter søndag kveld. Tirsdagens demonstrasjon samlet […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.