100.000 til gatene mot skattleggelse av ungarsk lolling

Eller at du måtte bidra med ekstra grunker i statskassa for hvert «hysteriske» klipp du så på VGTV? Kanskje verst av alt: At du måtte grave dypt i lommeboka hver gang du skulle nyte «elleville» Buzzfeed eller Buzzit-saker? Her har du litt inspirasjon til en betimelig reaksjon: (foto: www.rt.com) Og det var faktisk nøyaktig slik det ungarske folket reagerte da statsminister Viktor Orban og hans regjerende parti Fidesz la fram et forslag om at bruk av internett skulle skattlegges. Resultatet har vært to massive demonstrasjoner i hovedstaden Budapest, som i første omgang trakk til seg 40.000 demonstranter søndag kveld. Tirsdagens demonstrasjon samlet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X