10 freaky hoes, en oppblåst luftklovn OG Erlend Øye: Her er ukens utvalgte musikkvideoer

100s - 10 Freaky Hoes Kult! Bokstavelig talt. Det orspillet tok vi fra Martin Bjørnersen, men det skal sies at vi også forsøkte å sette sammen sekt/sext eller gjøre noe på sekterisk, men det nærmeste vi kom var «sekt er risk», noe som jo er tre helt legitime ord hver for seg, men som satt sammen blir en ganske våsete setning. Chain Wallet - Stuck in the Fall Bergensbandet Chain Wallet ga ut sine to første låter for kun kort tid siden, og nå har de satt sammen en bittersøt musikkvideo redigert av Kristian Engelsen og Torbjørn Sundal Holen. Ved første […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X