Ukas High Five: – Ingen av damene i redaksjonen ville skrive om mote

Hvorfor en utgave med bare kvinnelige skribenter? Hvis menn og kvinner er like flinke – hvilket de selvsagt er – og redaktøren er bevisst på problemstillingen, burde ikke likestilling og kjønnsbalanse være utgangspunktet, ikke et skippertak? 
 – Heller enn å ta et skippertak, handler dette om å anerkjenne at vi – og mange med oss – har et forbedringspotensial på dette området. En styrke ved et tidsskrift som ENO er at vi kan diskutere fagfeltet vårt, debattere hva som er bra og dårlig ved det vi holder på med. Selv om vi hadde sju kvinner som skrev i forrige nummer, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X