Søndag Summarum: Vi ere en kulturnasjon, vi med!

Ukas valg: Slavefolket i øst har valgt seg nye herrer. Denne gangen kan 12.9 prosent tenke seg å bli representert av rasister. Dårlig stemning i Sveriges (faktisk ganske betydelige!) ikke-rasistmiljø, naturlig nok. Hvordan skal de andre partiene reagere på dette håndfaste beviset på sin manglende evne til å tilby mer appellerende politikk enn et grumsete parti på ytre høyrefløy? Veeeel, en løsning kan jo være å oppføre seg sykt passivt aggressivt og barnslig. Samles i grupper likesinnede og vise fingeren til tv-bilder av Jimmie Åkerson, for eksempel. Eller kutte strømmen på valgvaken til Sverigedemokratene. Eller, tja, man kommer sikkert på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X