Søndag Summarum: Et salig sammensurium av sæd, sex og abort

Norges regjerende ROFL-royalister er tilbake med fiffig satire for hele familien. Her er ukas riktigste saker.

b
a

Ukas prestasjon: Fabian Stang viser imponerende demokratisk sinnelag.

Fabian

Faksimile: bt.no

Nå begynner argumentene til JA-siden å komme seg her! For husk: Om ikke politikere i Norge tar en udemokratisk beslutning om å arrangere OL, er det bare diktaturer som vil arrangere OL.

Ukas ytringsfrihet: Her i NATT&DAG-skyskraperen – du vet, det mystiske, svarte tårnet som alltid er innyllet i mørke skyer, helt innerst i Oslos ironikvarter – har vi NESTEN begynt å få sansen for Richard Dawkins igjen, nå som all slags realister og ræl også har begynt å ta avstand fra ham. Men bare nesten. I vår del av verden har vi tross alt kommet så langt at vi kan si med stor skråsikkerhet at snusfornuftig “gud finnes ikke”-gnåling er BRA nørd. Nå, ja. Siste nytt er i alle fall denne tweeten..

dsfsadf

… og påføllgende indignert rabalder. Denne uka har Dawkins fått støtte av en norsk psykolog, som i kronikken “Dawkins rett til å være drittsekk” skriver han selv kunne fortalt en pasient at det er umoralsk å sette barn med Downs syndrom til verden – fordi det er så dyrt. Argumentasjonen er litt vanskelig å følge, da den er formulert som et angrep på “et samfunn som ikke tillater engang å diskutere hva det koster, og ikke lar mennesker bestemme selv om de har råd”, tilsynelatende i den tro at det faktisk finnes noen som forsøker å gjøre det ulovlig stille spørsmål. Et lite utdrag:

“Vi lever i en verden med knappe ressurser. Det er ikke alt vi har råd til. Et barn med Downs vil alltid koste mer enn det gir igjen i kroner og øre og vil ikke være bærekraftig.”

Milde modernitet, for en besnærende tankerekke. La oss fullføre den! Hvor mye penger kaster vi egentlig bort på å tviholde på menneskeverdet? Hvor mange flotte ting kunne vi bærekraftige kjøpt om vi ikke måtte ta punge ut for å kompensere for andres ræva genmateriale? Vi bare stiller rasjonelle spørsmål, er det lov  det eller? Stiller rasjonelle spørsmål og eugenikker annerkjennede til de rasjonelle tankene våre.

Ukas strategi: Regjeringen har pønsket ut en ny strategi, melder kunnskapsdepartementet i en pressemelding: Øke kommpetansen til HELE den norske befolkningen.

regjering

Faksimile: regjeringen.no

Eureka! Hvorfor har ingen tenkt på dette før?

Ukas knulledukkedebatt: Ny uke, nye knulledukkekronikker! Sååå okeeeei… DETTE HAR SKJEDD: P13-flaggskipet Radioresepsjonen er sexistiske og harry som vanlig. En Fett-skribent kritiserer dem ved å upresist gjengi ti minutter av programmet – hvor Radioresepsjonen er sexistiske mens de ler av en sexistisk artikkel i Dagbladet – i en facebookstatus. Dagbladet trykker det som debattinnlegg og lager en sak hvor Dagbladet konfronterer Radioresepsjonen med at de var sexistiske da de lo av det sexistiske oppslaget til Dagbladet. Radiresepsjonen svarer et eller annet sexistisk. Mimir Kristiansjon kaster seg litt umotivert inn i debatten på radioresepsjonens side, tilsynelatende uten å egentlig bry seg, antakeligvis mest fordi han er irritert fordi Fett-skribenter disser ham på twitter. Mange folk skriver veldig mye på facebook. En skriver i Dagbladet at menn har runkeringer og at man er nok ikke er mye til feminist hvis man ikke var med på votering om et dokument i Malmø eller noe sånt. En annen skriver noe om at «Radioresepsjonen har driti seg ut», uten å ta seg bryet med utdype. Dagbladet trykker likevel. Morgenbladet hiver seg på med en leder (!) om atte assa sophie elise ser jo faktisk LITT ut som en knulledukke, da, hehe. Et poeng som blir plukket opp av FHMs (!) forhenværende redaksjonssjef, som skriver kronikk om at å kalle jenter knulledukker er kritikk av usunne sexistiske strukturer. Dette får Side2, som har sexisme som forretningsmodell, til å intervjue FHM-skribenten og lage en enquette hvor totalt random bloggere og d-kjendiser uttaler seg kun i kraft av å være kvinner og utelukkende om hvorvidt å kalle noen «knulledukke» er god folkeskikk.

PUH, gooood stemmning i offentligheten! Her er litt mer sexisme:

Ukas sex 1: Cee Lo Green fikk denne uken 3 år med betinget fengsel for å ha dopet og voldtatt en kvinne, hevdet på twitter at det ikke er voldtekt så lenge kvinnen er bevisstløs.

Ukas sex 2: En Cassanova i Minnesota ble denne uken arrestert for å ha sædet i en kollegas kaffe ved flere anledninger, ettersom han synes hun var søt og ville ligge med henne.

Ukas sex 3: En mann (40) kjøpte sex, sædet tidlig og krevde halv pris, ble slått i hodet med en kopp og ringte politiet – som opprettet sak for kjøp av sex. Nå påstår han at tok ut fire tusen kroner i minibank sammen med den prostituerte fordi han skulle kjøpe nattmat.

Der har du tre solide kasuser på hvor vanskelig det kan være å være en av gutta i dag og prøve å imponere damene, hva vil de liksom?

*Skriver misogynistisk på nett*

*Laster ned The Game på lydbok*

Ukas helbreder: Per Fugelli har skrevet kronikk, hvor han i kjent stil trekker opp skillelinjene i den episke kampen mellom snillhet (venstresiden) og uhemmet ondskap (høyresiden). Noen vil kanskje påstå at det er litt melodramatisk å se seg nødt til å finne opp ord som «Tillitium» for å klare å beskrive hvor ufattelig grusomme høyresiden er, når det strengt tatt er snakk om 2-3% forskjell i offentlige utgifter. Men det er viktig å huske på at før Sauron smidde herskerringen så var han Midgards fremste Minervaskribent, så kritikken ER betimelig. For å få ordentlig tyngde bak sviskene velger Per å umotivert nevne Kafka og radbrekke Bjørnsson og Ibsen, før han siterer Norges egentlige landsfader: Per Fugelli. HERLIG unorskt å sitere seg selv mens man slenger om seg med diagnoser på hele det norske samfunnet.

NB: Vi i SS-redaksjonen er ikke egentlig så glad i faktagnukking, men å påstå at det ikke har vært borgerkrig i Norge siden 872 når det er en 100-årsperiode mellom 1130 og 1240 som HETER BORGERKRIGSTIDEN er jo litt dårlig, da.

Ukas partypooper: En SFO i Kolbotn planla “Bli ny”-dag. Du vet, sånn at seksåringene kan bli fresha opp litt før barne-TV, få på seg litt lakk og kanskje ta en brazilian. Er jo uhyre ekkelt med dun langs bleiekanten! Sannelig skulle det ikke bli noe for gutta også (vi gjetter bryting eller hogst):

yg

(faksimile: SFO-plan)

Meeen, selvfølgelig måtte en kjiping komme på banen og mase om befestning av kjønnsroller, formidling av stereotypier og at “det burde være forbud mot aktiviteter som deler barnegrupper inn etter kjønn i denne alderen”. HVA MENER DU? Må gutta pønte seg? Skarrem liksom ikke få lov til å høgge trær og jakte mens kvinnfolka bleiker to’ern?

Ukas er-det-ikke-den-milliardne-gangen-denne-tittelen-brukes:

fritt

Ukas spørsmål: I en annonse ilokalavisa Gaula søker en norsk mann etter en voksen dame som kan lære opp hans utenlandske kone, melder Trønderbladet. Enkelte andre redaksjoner i dette feminiserte meningsdiktaturet vi kaller Norge, ville kanskje hengt seg opp i AT en slik annonse kommer på trykk. Trønderbladet lar seg imidlertid ikke kue av politisk korrekthet og fokuserer på det som selvsagt er saken her: Den utenlandske kona er for dårlig.

utenkone

 

Faksimile: Trønderbladet.no

Artikkelen avslutter med et flott oppsill til nettdebatt med spørsmålet: «Synes du at utenlandske koner skal læres opp?»

Kjør debatt!