Søndag Summarum: Et salig sammensurium av sæd, sex og abort

Ukas prestasjon: Fabian Stang viser imponerende demokratisk sinnelag. Faksimile: bt.no Nå begynner argumentene til JA-siden å komme seg her! For husk: Om ikke politikere i Norge tar en udemokratisk beslutning om å arrangere OL, er det bare diktaturer som vil arrangere OL. Ukas ytringsfrihet: Her i NATT&DAG-skyskraperen – du vet, det mystiske, svarte tårnet som alltid er innyllet i mørke skyer, helt innerst i Oslos ironikvarter – har vi NESTEN begynt å få sansen for Richard Dawkins igjen, nå som all slags realister og ræl også har begynt å ta avstand fra ham. Men bare nesten. I vår del av verden […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X