Feilslått kritikk av Instagram-kontoen @naa_koser_vi_oss

– Når jeg ser på disse bildene mener jeg fotografen i de fleste tilfeller ikke trenger å spørre om tillatelse fra de avbildede, sier Eide. NRK Østlandssendingen publiserte i dag saken Folk snikfotograferes på gata og henges ut på Instagram, hvor det rettes kritikk mot Instagram-kontoen @naa_koser_vi_oss. Mannen bak kontoen er fotografen FALCK. Den konseptuelle kontoen, med over 11,000 følgere, består av bilder som er hashtagget med #NKVO («Nå koser vi oss») og tatt på gata og andre offentlige steder. I NRKs sak hevdes det at  disse bildene kan være ulovlige. «Det er ille at man ikke kan gå på gata i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.