Feilslått kritikk av Instagram-kontoen @naa_koser_vi_oss

– Når jeg ser på disse bildene mener jeg fotografen i de fleste tilfeller ikke trenger å spørre om tillatelse fra de avbildede, sier Eide. NRK Østlandssendingen publiserte i dag saken Folk snikfotograferes på gata og henges ut på Instagram, hvor det rettes kritikk mot Instagram-kontoen @naa_koser_vi_oss. Mannen bak kontoen er fotografen FALCK. Den konseptuelle kontoen, med over 11,000 følgere, består av bilder som er hashtagget med #NKVO («Nå koser vi oss») og tatt på gata og andre offentlige steder. I NRKs sak hevdes det at  disse bildene kan være ulovlige. «Det er ille at man ikke kan gå på gata i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X