Foto: UN.org

Nakenhevn mot Emma Watson var #SoMe-stunt

For noen dager siden holdt Emma Watson det som har blitt beskrevet som en «game changing» tale i forbindelse med FNs lansering av bevegelsen He for She. Watson ønsker å forene menn og kvinner i kampen for likestilling. En form for hevn fra 4chan, et forum som hater likestilling, virket derfor ikke helt usannsynlig. Nettsiden EmmaYouAreNext.com ble lansert med nedtellingsklokke og lovnad om nakenbilder, men da klokka slo 00.00 ble de som satt klare med buksene nede skuffet. Markedsføring Da nedtellingen var ferdig lenken «EmmaYouAreNext»nemlig videre til Rantic.com. Rantic Marketing er et markedsføringsbryrå som spesialiserer seg på #SoMe-kampanjer. På denne siden finner man nå en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.