Motemåneden oppsummert: Tyra Banks som Batman og andre kleine konsepter

Månedens moteuke: Fashion Week Stockholm samlet internasjonal motepresse tidligere i august. Høydepunktet var duoen AltewaiSaomes miks av monokrome farger og etniske elementer. Månedens Tyra: I anledning sesongpremiere på America's Next Top Model sydde Tyra Banks om sønnens Batman-kostyme til en topp. (faksimile: seher.no) Månedens kleineste høstkampanje: Calvin Klein lever opp til navnet med en pinlig #hashtag-kampanje. Månedens cover: Vogue Italias nostalgiske cover er månedens fineste, med supermodeller stablet tett i tett. Månedens oppfølger: (Br)it-jenta Cara Delevingne skal ha blitt tilbudt en kvinnelig hovedrolle i oppfølgeren til Zoolander. Månedens oppkjøp: LVMH kjøper visstnok en minoritetsandel i Proenza Schouler, som vurderer å flytte virksomheten […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X