Lanseringsfest NATT&DAG: Hjem-utgaven

Årets første offisielle høsthelg starter med lansering av NATT&DAGs septemberutgave, som har tema «Hjem». Det skjer allerede nå på fredag – altså allerede i morgen hvis du leser dette i dag. Det kommer som vanlig til å bli helt helfett! Bare hør:

  • Festen holdes Uhørt, det flunkende nye stedet i Strøget-passasjen.
  • DJ Anand Chetty og Pieces of Juno spiller plater.
  • Det begynner allerede kl. 19 og det er GRATIS.

 

Avisen kommer også til å være der! I vårt store Hjem-nummer kan du blant annet lese om:

SYRIA FØR KRIGEN: Vi dro hjem til fortiden.

STRANDET I SYDEN: Reiser du til Gran Canaria på en norsk pensjon eller NAV-trygd ligger forholdene til rette for å ’drikke seg rik’. Men å kjøpe enveisbilletter i høysesongen kan straffe seg. Vi stakk til Gran Canaria for å feire grunnlovsjubileet med de fastboende nordmennene – og nordmennene som sitter fast.

KJØPESENTER-LANDET: Olav Thon raserer hjembyen din.

HJEMMEFEST IKKE ALLTID BEST: Oslo er landets største arbeidsmarked, men det er ikke lenger mulig å kjøpe bolig for folk med vanlig inntekt. I anledning hjem-utgaven satte vi oss ned med «boligbyråden», og ba ham forklare oss boligpolitikk – og spørre hvordan han skal fikse oss inn på boligfesten.

INTERVJU: KARIN KROG: Hun brukte ringmodulator og ga ut indieutgivelser flere tiår før andre kom på tanken i Norge. Karin Krog (77) er Norges største kultartist.

SMIL & GIFT MØTER ASLAK NORE: Aslak Nore er sosialdemokrat, men mener Norge hadde fått bedre tv-serier og kulere innvandrere om vi opphevet velferdsstaten.

INTERVJU: POISON IDEA: På et tidspunkt bodde to av amerikansk punks største helter på gata – akkurat som de norske svartedauden-rottene de er opptatt av. Vi møtte bandet da de spilte på Blitz.

HØYDEDRAGET: Naturen har ingen forventninger til hvem du skal være, sier filmregissør Ole Giæver. Er det derfor han hele tiden trekker til fjells?

Å FALLE FOR EN SERIEMORDER: Regissør Øystein Johansen har laget enda et stykke om seriemorderen som kjærtegnet sine ofre til døde.

I TILLEGG: En haug anmeldelser og guider!

X