Hots & Nots: New York Fashion Week

[6] Proenza Schouler Parsons-skolerte Jack McCollough og Lazaro Hernandez utgjør klesmerket Proenza Schouler (uttalt «Proenzha Skuler»), som snart går inn i sitt tolvte år. Mang et it-plagg for våren 2014 hadde Proenza-signaturen, deriblant posete skinnbukser og halvlange plissé-skjørt. Duoen gjentar suksessen for 2015, med to-farvede skinnbukser, slangeskinnskåper og lange frynser. [1] Hervé Léger by Max Azria Mange år har gått siden Hervé «Leroux» Peugnet solgte hjertebarnet Hervé Léger til BCBG-gruppen og så bodycon-kjolene gå fra sober håndsøm i Frankrike til maskinproduksjon og fargevoldtekt i Kina. Vårkolleksjon 2015 er et estetisk inferno av batikk, nagler og spandex. [6] Calvin Klein Francesco Costas vårkolleksjon […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X