Hots & Nots: London Fashion Week

[6] Joseph Mye har skjedd i motehuset Joseph siden Sara Ferrero gikk inn som adm.dir i 2009. Det 40 år gamle klesmerke og konseptbutikken introduserte flere europeiske motemerker (deriblant Kenzo og Marni) i England, men mistet et stort stykke av både kredibilitets- og omsetningskaken etter salget til LVMH i 1999. Ti år senere ble Ferrero ansatt, og som en del av italienerens snuoperasjon begynte Joseph å vise under London Fashion Week i februar i år. Joseph har ivaretatt kjernekunden – den 40-årige akademiker – men lagt inn elementer av sporty ungdommelighet. De silkemyke lammeskinnsplagg er en av få signaturer beholdt, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X