Hots & Nots: London Fashion Week

[6] Joseph Mye har skjedd i motehuset Joseph siden Sara Ferrero gikk inn som adm.dir i 2009. Det 40 år gamle klesmerke og konseptbutikken introduserte flere europeiske motemerker (deriblant Kenzo og Marni) i England, men mistet et stort stykke av både kredibilitets- og omsetningskaken etter salget til LVMH i 1999. Ti år senere ble Ferrero ansatt, og som en del av italienerens snuoperasjon begynte Joseph å vise under London Fashion Week i februar i år. Joseph har ivaretatt kjernekunden – den 40-årige akademiker – men lagt inn elementer av sporty ungdommelighet. De silkemyke lammeskinnsplagg er en av få signaturer beholdt, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.