Foto: Chris Aadland/BIFF.no

Filmfestivalguiden: Skrekk i Oppdal, animasjon i Plankebyen og ertesuppe på Golia Velhus

Mens sommeren er høysesong for musikkfestivaler, er det på høstparten filmgeeksa kan slå seg løs: Det blir mørkere, kaldere, og hverdagen er ugjenkallelig tilbake. Hva er vel da bedre enn å gjemme seg bort i en kinosal og bedrive litt god, gammeldags hverdagseskapisme? Filmfestivaler gir deg til alt overmål muligheten til å gjøre dette flere dager på rad, og til og med i helt andre deler av landet. Mange av de norske filmfestivalene har særegne profiler, mens andre sverger til det brede “Internasjonal Filmfestival”-formatet. Enten du skal på filmfestival for første gang eller om du anser deg som bereist veteran, kan […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X