Foto: Chris Aadland/BIFF.no

Filmfestivalguiden: Skrekk i Oppdal, animasjon i Plankebyen og ertesuppe på Golia Velhus

Mens sommeren er høysesong for musikkfestivaler, er det på høstparten filmgeeksa kan slå seg løs: Det blir mørkere, kaldere, og hverdagen er ugjenkallelig tilbake. Hva er vel da bedre enn å gjemme seg bort i en kinosal og bedrive litt god, gammeldags hverdagseskapisme? Filmfestivaler gir deg til alt overmål muligheten til å gjøre dette flere dager på rad, og til og med i helt andre deler av landet. Mange av de norske filmfestivalene har særegne profiler, mens andre sverger til det brede “Internasjonal Filmfestival”-formatet. Enten du skal på filmfestival for første gang eller om du anser deg som bereist veteran, kan […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.