Breaking Bad i retrospekt: De beste øyeblikkene

Åpningsscenen (S.01 Ep.01 «Pilot») Fordi dette er seriens aller første scene, og vi på dette tidspunktet ikke har lært den tilsynelatende gærne Walter White å kjenne (ei heller vet vi at det er Jesse Pinkman som sitter halvdau i forsetet), har ikke scenen like sterk appell på oss som den ville hatt dersom den hadde utspilt seg i midten av sesongen. Denne dramatiske og etterhvert følelsesladde scenen in medias res, som baner ut i en tårevåt monolog, er sannsynligvis mer kraftfull om den sees i lys av at man har sett hele serien før. Avslutningen på scenen  - som skulle bli seriens ikoniske signaturbilde […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X