Foto: Lisa Bjorheim

Bildeserie: Lanseringsfest for NATT&DAGs Hjem-utgave

På fredag feiret vi vår Hjem-utgave på Uhørt til bram, brask og lange køer. DJ Anand Chetty og Pieces of Juno spilte plater, vi hadde det finfint, og tok som vanlig en haug med bilder. Takk til alle som kom! Sjekk ut: [nggallery id=824]   PS. Her kan du lese mer om september-utgaven vår, på gata nå.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X