BIFF 2014: Fra Altman til Östlund

Fra åpningsfilmen 1001 gram, signert Bent Hamer, onsdag 24. september til Ulrik Imtiaz Rolfsens Haram avslutter det hele 1. oktober byr Bergen Internasjonale Filmfestival (BIFF) på et spennende og variert program. Her er elleve høydepunkter du kan vente deg fra åtte dager med film på Norges største filmfestival: Altman Dokumentaren Altman tar for seg en unik skikkelse i filmhistorien. Robert Altman var regissøren som virkelig gikk inn i materien i det amerikanske samfunnet. Enten det gjaldt krigskritikk (Mash), countrymusikk og politikk (Nashville), westernfilm (McCabe & Mrs. Miller) eller filmbransjen (The Player). Syttitallets kanskje aller beste regissør fikk en down med en rekke […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X