BIFF 2014: Fra Altman til Östlund

Fra åpningsfilmen 1001 gram, signert Bent Hamer, onsdag 24. september til Ulrik Imtiaz Rolfsens Haram avslutter det hele 1. oktober byr Bergen Internasjonale Filmfestival (BIFF) på et spennende og variert program. Her er elleve høydepunkter du kan vente deg fra åtte dager med film på Norges største filmfestival: Altman Dokumentaren Altman tar for seg en unik skikkelse i filmhistorien. Robert Altman var regissøren som virkelig gikk inn i materien i det amerikanske samfunnet. Enten det gjaldt krigskritikk (Mash), countrymusikk og politikk (Nashville), westernfilm (McCabe & Mrs. Miller) eller filmbransjen (The Player). Syttitallets kanskje aller beste regissør fikk en down med en rekke […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.