Åpning på Diorama med gratis hjemmebrygget øl

En ny utstilling i det relativt nyåpnete Diorama står for tur. Har du ikke fått sjekket galleriet enda anbefaler vi at du gjør det snarest. Du finner det beleilig plassert vegg i vegg med Stenersen museet. Men tilbake til hva som skjer i dag og en måned fremover i tid. Fra kuratoren Eirik Sæther får vi blant annet vite at utgangspunktet for utstillingen var oppdagelsen av den bristiske maleren og surrealisten Roland Penrose sin fotoserie fra 1942, tatt av hans kone Lee Miller. Penrose jobbet som lærer i den britiske hæren under andre verdenskrig og underviste i praktisk bruk av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X