Foto: Steven Stieng

UP-visning, vår 2015: Arrangørene ville vært tjent med å ivareta plaggenes funksjon

UP er et initiativ fra Andrea Johannesen og Julie L. Parisi, med formål å løfte frem unge og ferske klesdesignere. Hveten skilles fra klinten av en motekynding jury – i år bestående av Personane-medredaktør Charlotte Bik Bandlien, skribent og moteviter Ida Eritsland, stylist/klesdesigner Christina Ledang og FWSS-designer Nina Granerød. Karoline Bakken Lund har allerede rukket å bli en halvkjent designer i "mote-Oslo" og åpnet årets arrangement. I kjent stil viste den KhiO-skolerte designeren renkuttende silhuetter av kjønnsløse plagg med elementer av maksimalistiske prints, sport og grafikk. Grafisk design er en gjennomgående referanse i Karolines arbeider og i vår 2015-kolleksjonen har  japanske […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X