Foto: Steven Stieng

UP-visning, vår 2015: Arrangørene ville vært tjent med å ivareta plaggenes funksjon

UP er et initiativ fra Andrea Johannesen og Julie L. Parisi, med formål å løfte frem unge og ferske klesdesignere. Hveten skilles fra klinten av en motekynding jury – i år bestående av Personane-medredaktør Charlotte Bik Bandlien, skribent og moteviter Ida Eritsland, stylist/klesdesigner Christina Ledang og FWSS-designer Nina Granerød. Karoline Bakken Lund har allerede rukket å bli en halvkjent designer i "mote-Oslo" og åpnet årets arrangement. I kjent stil viste den KhiO-skolerte designeren renkuttende silhuetter av kjønnsløse plagg med elementer av maksimalistiske prints, sport og grafikk. Grafisk design er en gjennomgående referanse i Karolines arbeider og i vår 2015-kolleksjonen har  japanske […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.