Vin Diesel (hehe, d-IS-el!) utfordrer Putin til å kaste is på seg sjøl

Har du vært på internett noe særlig i løpet av den siste tiden har du sikkert sett masse DØLLERTER kaste kaldt vann og is og greier på seg sjøl og utfordre andre folk til å gjøre det samme. Hvorfor? Vi aner ikke. Tror det handler om å belyse noe om folk som er i dårlig form eller noe. Men, drit i de dølle folka. Internett leverer plutselig en FET FYR som gjør det samme, selveste Vin Diesel (kjent fra f.eks Saving Private Ryan og Fast & The Furious-filmene i tilfelle du har LEVD UNDER EN STEIN HELE LIVET). Diesel plukker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X