Ukens beste musikkvideoer

… og en veldig dårlig.

b
a

Uncle Acid – Runaway Girls

Vi har vel alle litt en syrete onkel som egentlig er et psykedelisk doom metal band fra Cambridge.

Action Bronson – Easy Rider

Mer motorsykkel! Mer gitar! Mer syre! New York-rapper Action Bronson ble tidligere i sommer kåret til beste europesiske rapper av New York-rapper A$AP Ferg i vårt videointervju fra Slottsfjell, og her gjør han sin beste rolle siden han opptrådte for britiske pensjonister på et eldrehjem i London.

Trash Talk – «The Great Escape»

Hashtag den følelsen når man har drukket litt for mye, eller? Videoen er laget av animatørene bak serien «Sanjay and Craig», og låta skal på Trash Talks kommende album «The Great Escape».

Zammuto – IO

Nick Zammuto, tidligere i The Books, har bygget en kjempestor katapult, og invitert venner og bekjente til å legge agg og fysiske objekter i, sånn at det kan slynges ut og agg-bæreren kan bli fri for frustrasjon. Katarsis ved katapultering, altså.

Hooray For Earth – «Say Enough» from stereogum on Vimeo.

Apropos motorsykler: Hooray For Earths siste video fetisjerte motorsykler på en rimelig skremmende måte. Denne gangen har New York-bandet laget en sobrere og mer depressiv musikkvideo, men fortsatt på en rimelig skremmende måte. Hurra!

Twin Peaks – I Found a New Way

Chicago-bandet Twin Peaks har et lite søkemotoroptimalisert navn og tydeligvis en hang til nostalgi. «I Found a Way» dukker opp på (Jørn Hoel-parafraseringen?) Wild Onion, som også kommer ut denne uken. Videoen er ifølge Ryan Ohm en hyllest til filmen The Sandlot fra 1993.

UKENS DÅRLIGSTE:

Korn – Hater (Live video)

Selv ikke den gamle funfacten om hvordan Korn fikk navnet sitt er morsom lenger. Ingenting er morsomt lenger etter det der.