Søndag Summarum: Ekstremt mye IS og andre sommerproblemer

Woho! Sommerferien er over, skolen er i gang – endelig har rektor låst opp datarommet, så vi får laget Søndag Summarum igjen. Skjedd noe lol i sommer? Vi har vært på Hudøy hele ferien og ikke fått med oss en dritt! Nå er vi endelig tilbake og har latt solbrune peniser frolle med nyhetsagurker. Ukas anmelderkonsept: (faksimile: nrk.no) Jaja, fortsatt bedre enn andre kreative anmelderkonsepter som “Mann (44)” i Dagbladet eller “Stein Østbø” i VG. Ukas sterkeste mening: Forspist deg nå, Bjørn? Ukas nykommer: Heisann! Ny SU-leder, jo! På tide. Vi var to livsfjerne utspill fra å få posttraumatisk stress […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.