Søndag Summarum: Ekstremt mye IS og andre sommerproblemer

Woho! Sommerferien er over, skolen er i gang – endelig har rektor låst opp datarommet, så vi får laget Søndag Summarum igjen. Skjedd noe lol i sommer? Vi har vært på Hudøy hele ferien og ikke fått med oss en dritt! Nå er vi endelig tilbake og har latt solbrune peniser frolle med nyhetsagurker. Ukas anmelderkonsept: (faksimile: nrk.no) Jaja, fortsatt bedre enn andre kreative anmelderkonsepter som “Mann (44)” i Dagbladet eller “Stein Østbø” i VG. Ukas sterkeste mening: Forspist deg nå, Bjørn? Ukas nykommer: Heisann! Ny SU-leder, jo! På tide. Vi var to livsfjerne utspill fra å få posttraumatisk stress […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X