Foto:

Smil & Gift møter Anne Sender

[6] Det har vært noen BLODIGE uker. Men du, vinner av Fritt Ords Pris, tidligere engasjert representant for norske jøder og en markant offentlig stemme, har holdt kjeft. Hvorfor? – Hvorav jeg har vært på ferie halvparten av dem! Er det greit, eller? Haha. [1] Og nå er midtøstendebatten redusert til Elisabeth Norheim og Suzanne Aabel somskriker til hverandre. [6] Burde ikke du ta mer plass? Legger du bånd på deg selv fordi du egentlig vil snakke styggere om Israel? – Jeg legger ikke bånd på meg. Jeg var på TV2 i går og to ganger på Dagsnytt 18 forrige […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X