Øya-video: Vi stirret inn i Future

NATT&DAG møtte Future på Øyafestivalen og fikk stirre på ham i tre minutter før han stakk for å se Outkast.

b
a

Når var sist du gråt?

– Da jeg ble født.

Det (fra vår side) nøye planlagte møtet med Future gikk dessverre ikke helt som vi hadde tenkt, først ble det utsatt et par timer på grunn av forsinkelse, og så ventet vi (veeeldig håpefullt) ganske lenge etter konserten før han til slutt dukket opp og ga oss tre minutter på å stille spørsmål og fortelle alle vitsene vi hadde planlagt.

I bunn og grunn ble intervjuet litt som konserten – lol å treffe Future, men han bidro ikke med så dritmye utover å være der. Han tilbød seg dog å vise oss hvordan man kamuflerer smerte ved å shoppe og bruke penger, men akkurat da vi traff ham utenfor presseområdet på Outkast-konserten fikk han en sms fra en viss Hanneli (Mustaparta, red. anm.) som ville ta ham med på sykkeltur, så han stakk. :(

Dessverre fikk vi ikke fortalt ham denne tørre vitsen før han stakk:

«The past and the Future walked into a bar and it was tense.»

future

 

Future