Foto: Lisa Bjorheim

NATT&DAG anmelder Øya-publikummet

Kråkesølv Sjeldent har Aftenpostens ingress fra tidligere i sommer vært mer presis: «Forretningsfolk i Oslo renner vekk i sommervarmen. De kreative nyter livet i shorts». Kråkesølvs konsert er litt for tidlig på dagen til at vanligfolk kan være med, men akkurat i tide slik at De Kreative kan gå fra jobben to timer før for å komme til festival. Farvel, iskaffelattemaskin og segway og overdimensjonerte sjakkbrett med underbetalte praktikanter som brikker! Hallo, gamle følelse av dyrekjøpt frihet! Aftenposten publiserte for to dager siden også en hendig guide til utdaterte generaliseringer og stereotyper man kan treffe på Øya, under dekke av å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X