Mote: NATT&DAG anmelder Mardou&Dean SS15

Denne uken har Norges nye moteuke, Oslo Trend, gått av stabelen. Mardou&Dean viste torsdag kveld sin vårkolleksjon i en separatvisning på Akershus festning. Med tunge sponsorer som Mercedez-Benz og MAC satte klesmerket «fest»-en i «festning» og en fri bar reddet inn en 45 minutter lang forsinkelse. Visningen åpnet med rustrød velour og tunge 70-talls-referanser. Tiåret preget hele visningen – fra romantiske Stevie Nicks-blonder og perlebroderier til seksuelt frigjørende lakkjeans og magetopper. Jeansen var viet mindre oppmerksomhet enn i tidligere kolleksjoner og glimret med sitt fravær gjennom første halvdel. For herre var denim mer fremtredende, i syrevaskede og utsvingede varianter. En […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X