Motemåneden oppsummert: Martha Stewart digger Terry Richardson og andre overraskelser

Månedens par 2014 har vært et turbulent år for Terry Richardson. Et titalls modeller har kommet med beskyldninger om seksuelle overgrep, og i sosiale medier bombarderes kjendisfotografen med hatmeldinger. Men en kvinne har stått ved Terrys side gjennom ild og vann: Martha Stewart! Husmoren over alle husmødre insisterte på at Terry skulle fotografere henne for Porters siste nummer. Ulikheter til tross; begge er fulgt av skandaler og kan prate om (potensielle) fengselsstraffer. I Porter poserer Martha blant egne dyr, kledd opp i Stella McCartney, Phillip Lim med mer. De to fikk god kontakt og Martha omtalte ham visstnok som en […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.