Motemåneden oppsummert: Martha Stewart digger Terry Richardson og andre overraskelser

Månedens par 2014 har vært et turbulent år for Terry Richardson. Et titalls modeller har kommet med beskyldninger om seksuelle overgrep, og i sosiale medier bombarderes kjendisfotografen med hatmeldinger. Men en kvinne har stått ved Terrys side gjennom ild og vann: Martha Stewart! Husmoren over alle husmødre insisterte på at Terry skulle fotografere henne for Porters siste nummer. Ulikheter til tross; begge er fulgt av skandaler og kan prate om (potensielle) fengselsstraffer. I Porter poserer Martha blant egne dyr, kledd opp i Stella McCartney, Phillip Lim med mer. De to fikk god kontakt og Martha omtalte ham visstnok som en […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X