Lot Lot: – Mindre gimmick, mindre mas, bare et råbra klubbprogram

Iført skinnklær og pisk skal Mattis With, Jonas Wiik og Lars Hvidsten nok en gang fylle Dattera til Hagen til randen under Øyanatt.

b
a

Arrangerer Lot Lot de mest populære festene under Øyafestivalen? Køen utenfor Dattera tidligere år har tydet på det. Men den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves – vi spurte mannen med skinncapsen og mannen med skinnlua om hva vi kan vente oss i år.

NB! Vi deler ut listeplasser til Lot Lot alle dager i NATT&DAG-appen!

Hvem er dere mest stolte over å ha på Lot Lot-programmet i år?

– Vi er aller mest stolte av å ha Anthony Shake Shakir hos oss i Oslo, på det som sies å være hans siste turné i Europa. En absolutt legende og viktig figur for Detroit-technoen. Kvelden er kurert i samarbeid med Resident Advisor, så morsomt å få oppmerksomhet for kvelden også i utlandet. Telephones & Chmmr, Marquis Hawkes og Øyvind Morken spiller óg.

Hvordan har bookingprosessen vært?

– Ganske god! Jonas Wiik har stått på hardt i år. Føler vi har greid å samle det mest interessante som skjer, i tillegg til noen av våre favoritt-acts. I år er det mindre gimmick, mindre mas, bare et råbra program på det som kommer til å bli en smekkfull klubbkveld.

Har dere fått noen «unusual requests» fra noen av de som skal spille?

– André Bratten ba om babyolje og Kristian Rangnes ba om crack.

Tror dere Lot Lot har innflytelse på klubbmiljøet i Oslo?

– Nei, det tror vi ikke. Jeg tror at Lot Lot har en slags egen bookingprofil, vi gjør vår egen greie side om side med andre bra klubbpromotører i byen. Men siden vi bare gjør det fem ganger i året er det dog ekstra spesielt når vi først setter sammen en kveld. Pleier alltid å være bra vibes. Det vi synes er det mest interessante av elektronisk musikk i dag spiller, og i år er vi spesielt fornøyd med de norske. Hotteste tips er en av våre favorittprodusenter, Doc L. Junior fra Tromsø, som spiller på fredagen. Vi gleder oss!

Over til viktigere ting: Hvordan er det å trene på Shoreditch House i London, mens andre privilegerte kreative sjeler tar seg et glass champis ved poolen, Mattis?

– Det er real, veldig real.

Fortell om pisken din, Lars.

– Pisken min er veldig fin. Den er veldig lang. Den lager lyd. Jeg bruker den så ofte som mulig. Jeg har nå også gått til innkjøp av skinnhatt, ikke veldig ulik Mattis sin skinncaps. Med hatten og pisken føler jeg at jeg og Lot Lot har oppnådd en helt ny helhet.

Er det sant at jenter digger at gutter bretter opp ermene på t-skjorta?

– Det er helt sant! Og etter flere eksperimenter viser det seg at de liker det best når bare den ene siden er brettet opp. Om man vil være ekstra utfordrende kan man også legge en røykpakke inni bretten. Praktisk festivalmotetips!