Låtpremiere: Deathcrush – Lesson #1 for Snoop Doggy Dogg / Snoop

Den kaotiske støypunk-trioen Deathcrush har kommet med ny låt! Og remix! Og video! Og snart er det konsert!

b
a

Åse Røyset (bass), Linn Nystadnes (gitar) og Vidar Evensen (trommer) er trioen bak Deathcrush, som NATT&DAG allerede i 2011 nominerte til beste liveact i Årets Beste-utedelingen. Bandet har etterhvert opparbeidet seg en trofast fanskare, og har blant annet blitt plukket ut til SXSW sitt musikkvideoprogram OG  vært på musikknettavisen «Drowned in Sound»«Inbox Gold 2013»-liste. I tillegg var de i lokalavisen Groruddalen under overskriften «Alle» elsker Deathcrush.

Vi stemmer i! Dagens singelslipp er både en låt og en remix av James Njie , som er signet på Mau5trap (deadmau5 sitt label). Han har tidligere remixet bandets  «Fire», som ble brukt i filmen «Natt til 17.» tidligere i vår.

Låta er innspilt med Billy Anderson, som tidligere har jobbet med blant annet Melvins og Swans, og kan lastes ned fra bandets Soundcloud-side. I tillegg spiller Deathcrush sammen med Baby In Vain (DK) på Øyanatt på John Dee lørdag. Få det med deg!