Foto: Christian Belgaux

Lanseringsfest NATT&DAG augustutgaven: Og solen går sin gang

Dæææææææææææææven, kompis! NATT&DAG lanserer augustutgaven av papiravisen på torsdag - altså I MORGEN om du leser denne teksten på onsdag - og det blir garantert knall! Det hele SMELLER i gang på Jaeger klokka sju. Det er GRATIS, det blir en lett matservering og hits på anlegget. IKKE MINST: de som dukker opp på lanseringsfesten kan bli over til Øyanatt-arrangementet senere samme kveld (koster 150 SCHPENN ellers, eller 100 med Øya-pass.) ROBERT OWENS spiller, DJ Nuhhh (Kids Love Wax) og Nico Coltsfoot (Sunkissed) spiller, mens DU danser og smiler! Det blir NICE! Meld deg på face-eventet, stikk innom, ta med en kompis (ikke han […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X