Foto: Christian Belgaux

Lanseringsfest NATT&DAG augustutgaven: Og solen går sin gang

Dæææææææææææææven, kompis! NATT&DAG lanserer augustutgaven av papiravisen på torsdag - altså I MORGEN om du leser denne teksten på onsdag - og det blir garantert knall! Det hele SMELLER i gang på Jaeger klokka sju. Det er GRATIS, det blir en lett matservering og hits på anlegget. IKKE MINST: de som dukker opp på lanseringsfesten kan bli over til Øyanatt-arrangementet senere samme kveld (koster 150 SCHPENN ellers, eller 100 med Øya-pass.) ROBERT OWENS spiller, DJ Nuhhh (Kids Love Wax) og Nico Coltsfoot (Sunkissed) spiller, mens DU danser og smiler! Det blir NICE! Meld deg på face-eventet, stikk innom, ta med en kompis (ikke han […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.