John Wizards: Nachspielet fra helvete

John Wizards mistet halve bandet i England grunnet budsjettsprekk, men klarte å skrape sammen nok folk til å spille «fengende afropop på formiddagen» for Øyapublikummet. Vi snakket med bandet om hvorfor man ikke kan være fra Sør-Afrika uten å snakke om Vampire Weekend, apartheid og Shakira. Hei! Hvor er resten av bandet deres? – Vi er fiender nå! Nei, egentlig så sprakk budsjettet vårt skikkelig og vi måtte la dem bli igjen i England. Vi møter dem på søndag, vi måtte bare bestemme hvem som skulle dra hit veldig kjapt, og så ble det oss. Var det full krangel, kasting […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X