Fem tips for å dra seg ut av sengen på mørke høstdager

Som kom august til slutt, og sommeren er over. Etter  lange og late soluker der mange har kunnet ligge i sengen og purke til langt ute på formiddagen, for så å spise brunsj og med god samvittighet ta seg en liten lur med begrunnelse i at «man blir jo så sliten av dette varme været», starter nå den bitre hverdagen med vekkerklokke og trøtte morgener. Tanken på å måtte dra seg opp av sengen tidlig på mørke høstdager kan føles like kjip som om man ble tvunget til å ta trafikalt grunnkurs på nytt, og derfor kommer det her noen […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X