Future Brown, Evian Christ og Jakko Eino Kalevi til Ekkofestivalen

Ekkofestivalen er en årlig kunst- og musikkfestival i Bergen som hovedsaklig fokuserer på elektronisk musikk og samtidskunst. Fra 17. til 25. oktober arrangeres Ekko for ellevte gang på Østre i Bergen sentrum. Fra før står blant andre Nils Frahm (TY), The Haxan Cloak (UK), Suzanne Ciani & Neotantrik (UK/US) og Shackleton på plakaten. Nå utvides programmet med en supergruppe, en Kanye West-produsent og en finsk trikkesjåfør med englestemme. FUTURE BROWN: FATIMA AL QUADIRI, NGUZUNGUZU & J-CUSH (US) Navnene som utgjør kvartetten Future Brown burde heve et øyebryn eller to. Rundt det LA-baserte labelet Fade To Mind har det nemlig oppstått […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X