Bildeserie: Doggystyle i fjæra

Tripadvisor og Snoop lurte halve Oslo til weird regnværsfest på Nesoddtangen. Thanks.

b
a

På sommerens våteste kveld, i et trykkende varmt mørke entret vi Nesoddbåten som satte seil og vendte baugen mot sommerens weirdeste arrangement: Snoops etterfest på Signalen Bar på Nesoddtangen. Hvor, spør du? Vi visste ikke vi heller, men det gjorde tydeligvis Snoop: Etter en tur på Tripadvisor fant han det best rata utestedet i nærheten av Oslo og tilsynelatende er det av en eller annen uforklarlig grunn Signalen Bar. En arrangør like proff som researchen til Snoop. En av barene var tom for øl halv tolv, ingen ekstra båt hjem etter tolv, ingen buss, 1200kr i taxi til Oslo. Regnvær var garantert, og ble infridd til de grader uten at noen på Signalen hadde planer om å sette opp et eneste partytelt. Vel fremme ble vi møtt av drita femtiåringer, lokal usunn ungdom, smårips, hip hop-hoder og blålysetaten. Sistnevnte skulle i kjent stil stenge festen en time tidligere enn planlagt på grunn av naboklager fra ANDRE siden av fjorden. Litt som forventet føltes alt feil og riktig på samme tid. Summen av alt dette gjorde at vi tok siste båt hjem og IKKE fikk bilder av Lé Dogg. Men bilder av andre hunder ble det, voff voff!

Se bildene her: