Foto: Emil Finnerud

Bildeserie: Doggystyle i fjæra

På sommerens våteste kveld, i et trykkende varmt mørke entret vi Nesoddbåten som satte seil og vendte baugen mot sommerens weirdeste arrangement: Snoops etterfest på Signalen Bar på Nesoddtangen. Hvor, spør du? Vi visste ikke vi heller, men det gjorde tydeligvis Snoop: Etter en tur på Tripadvisor fant han det best rata utestedet i nærheten av Oslo og tilsynelatende er det av en eller annen uforklarlig grunn Signalen Bar. En arrangør like proff som researchen til Snoop. En av barene var tom for øl halv tolv, ingen ekstra båt hjem etter tolv, ingen buss, 1200kr i taxi til Oslo. Regnvær var garantert, og ble infridd […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X