Det er varmt: Russiske kids fyller stua med vann

Klimaet er drøyt, ass, men Russland vet råd: pakk inn huset i plast og fyll med vann.

b
a

Er det lang vei til stranda? Har du punktert sykkelen? Fått husarrest eller rotet vekk busskortet? Begynner du å lure på om global oppvarming kanskje er real likevel? Fortvil ikke: sitter du på tilstrekkelig med plastfilm og teip kan du enkelt konvertere hele huset ditt til et digert basseng. Det gjorde denne gjengen med russiske gevinst-kids, visstnok fra Oryol helt vest i Russland, en by for øvrig kjent for å ha en en drøyt diger ørn stående midt i byen.

russisk basseng 1

russisk basseng 2 russisk basseng 3 russisk basseng 4

Internett flommer seff over av sutrete gamle nek som klager og maser: «Hva om plasten sprekker?» «Hva sier huseieren?» «Hvor er foreldrene?» «Hvor skal de gjøre av alt vannet?» Loooooooool, kanskje de heller skulle spurt seg sjøl «Hva gjorde jeg da det ble fucka varmt ute?» Sutret litt? Ja, det gjorde du. Bedre lykke neste gang, ditt dølle gamle skrau!

russisk basseng 5 russisk basseng 6 russisk basseng 7

(Via Daily Mail)