Det er varmt: Russiske kids fyller stua med vann

Er det lang vei til stranda? Har du punktert sykkelen? Fått husarrest eller rotet vekk busskortet? Begynner du å lure på om global oppvarming kanskje er real likevel? Fortvil ikke: sitter du på tilstrekkelig med plastfilm og teip kan du enkelt konvertere hele huset ditt til et digert basseng. Det gjorde denne gjengen med russiske gevinst-kids, visstnok fra Oryol helt vest i Russland, en by for øvrig kjent for å ha en en drøyt diger ørn stående midt i byen. Internett flommer seff over av sutrete gamle nek som klager og maser: "Hva om plasten sprekker?" "Hva sier huseieren?" "Hvor […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X