Foto:

Bildeserie: Øyafestivalen torsdag

Fått med deg at pølsene er dyre på Øya, eller? ;) ;) Det har vi, men vi glemte å ta bilder av det. ;( Men! Vi tok bilder av FOLKA som vaket rundt i Tøyenparken og tyllet innpå pappvin og pulled pork-smørbrød. De var mer interessante enn pølser, ass: [nggallery id=812]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X