Foto: Ingeborg Løvlie

Bildeserie: Klubbøya Jaeger tirsdag

Whoaaaaaaaaaaaaaa, det ble spel på Klubbøya på Jaeger i går! SHITRICH var der! JONAS V og PETTER BEYER dro på! DEGOS var i miksen! HERRELØSE leverte! STYLO G holdt det gående! RAGGABALDER og SAFARI SOUND demonterte hele forbanna sjappa! No joke: DÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆVEN det gikk for seg! Vi fikk tatt noen kunstpauser ok tok nesten hundre bilder, sjekk ut 'a, kompis: [nggallery id=809]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X