Foto: Magne Risnes

Øya-fredag: Kelela, Joey Bada$$, Mayhem og lolz

Enda en dag på Øyafestivalen! Vi fikk med oss Joey Bada$$ (passe nørd type, egentlig), Kelela (Kee-Luh-Luh var maaagisk <3) og SELVSAGT Mayhems 30-årsjubileum. Vi fikk også drukket mengder med dyr øl, lollet av de jævla idiotene som stod med headphones og hørte på musikk mens de danset entusiastisk som om det var på en dritkul fest (det var ikke en dritkul fest), plasket litt i barnebassenget på backstagen, og så har vi sett på masse pene folk. [nggallery id=814]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X