Foto: Nikita Solenov

Bildeserie fra åpningskvelden på Klubb KOK i Bergen

Klubb KOK har tatt over lokalene til legendariske Agora, og etter ti år med strilebonanza, VIP-lounge og lysekroner i plast er Vågard Unstad, Andreas Knoph og forretningsmann Reshad Eiyad klare for å satse tungt på klubbkultur for å berike kulturlivet i Bergen. Les også: Bergensconnoisseur Olve Oslands eventyrlige skildring av hvordan den første kvelden gikk ned. På klubben denne helgen spiller CHOPSTICK & JOHNJON - grunnleggerne bak plateselskapet SUOL i Berlin pakker platebaggen og kommer til Bergen for første gang. KOK-resident HKON varmer opp (ja, superprodusenten som bl.a. har produsert for Jonas V, FL3X og Devin the Dude) og han tar med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X