Bildeserie fra åpningskvelden på Klubb KOK i Bergen

Forrige helg åpnet Klubb Kok i Bergen, med blant andre Vågard Unstad fra A-laget bak roret. Se bildene fra åpningen med blant annet Lars Vaular og FL3X.

b
a

Klubb KOK har tatt over lokalene til legendariske Agora, og etter ti år med strilebonanza, VIP-lounge og lysekroner i plast er Vågard Unstad, Andreas Knoph og forretningsmann Reshad Eiyad klare for å satse tungt på klubbkultur for å berike kulturlivet i Bergen.

Les også: Bergensconnoisseur Olve Oslands eventyrlige skildring av hvordan den første kvelden gikk ned.

På klubben denne helgen spiller CHOPSTICK & JOHNJON – grunnleggerne bak plateselskapet SUOL i Berlin pakker platebaggen og kommer til Bergen for første gang. KOK-resident HKON varmer opp (ja, superprodusenten som bl.a. har produsert for Jonas V, FL3X og Devin the Dude) og han tar med seg KARSTEN. Les mer HER.

Var du ikke på åpningen? Se hva du gikk glipp av her: