Foto:

Mote: NATT&DAG anmelder AÙMA SS15

Halvsvett og med en semsket t-skjorte klistret til ryggen løp jeg oppover Akersbakken og snek meg uvitende inn backstage-inngangen klokken 18.50, ti minutter før AÙMAs vårvisning skulle begynne. Men inne på Vulkan løp det kun høyhælte jenter, som med halv-snotty smil og flakkende øyne kunne forklare at visningen begynte klokken 20.00 – «for det er standard». Som en selvdiagnostisert moteangster var tanken på å sitte timesvis på en stiv stol med spotlights i ansiktet omtrent like fristende som å ligge med Knut Borge. Mens minuttene tikket vokste aggresjonen i takt med køen utenfor. Da visningen startet, heldigvis på slaget åtte, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.