Foto:

Mote: NATT&DAG anmelder AÙMA SS15

Halvsvett og med en semsket t-skjorte klistret til ryggen løp jeg oppover Akersbakken og snek meg uvitende inn backstage-inngangen klokken 18.50, ti minutter før AÙMAs vårvisning skulle begynne. Men inne på Vulkan løp det kun høyhælte jenter, som med halv-snotty smil og flakkende øyne kunne forklare at visningen begynte klokken 20.00 – «for det er standard». Som en selvdiagnostisert moteangster var tanken på å sitte timesvis på en stiv stol med spotlights i ansiktet omtrent like fristende som å ligge med Knut Borge. Mens minuttene tikket vokste aggresjonen i takt med køen utenfor. Da visningen startet, heldigvis på slaget åtte, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X