Berghain feirer bursdag med kunstutstilling

Vekket gårsdagens tyske triumf lysten på en tur til Tyskland? Vel, om et fotballberuset Berlin er Europas hjemme alene-fest denne sensommeren, er dette kjøkkenet hvor de kule henger: Kontinentets mest beryktede nattklubb feirer tiårsjubileum i august. Berghain har siden åpningen i 2004 ofte blitt beskrevet som et slags klubb- og hipsterkulturens Mekka. Et omdømme skapt dels av rykter om ekstreme sexfester, dels av et kompromissløst fokus på musikk og kvalitetsbookinger – samt en tilsvarende nådeløs innslippfilosofi, personifisert av det ansiktstatoverte biker-oppsynet til dørvakt Sven Marquardt, verdenskjent for å være vanskelig å imponere (Det sies han kan se i øynene dine […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.