Verdens mest likte Instagram-bilde krevde fire dagers arbeid

Bildet av Kim Kardashian og Kanye West som kysser i bryllupet sitt ble på kort tid det mest likte bildet på Instragram noensinne, med over 1.95 millioner likes og 35 000 kommentarer. Under et foredrag i Cannes denne uken forklarte Kanye at Insta-suksessen ikke kom av seg selv: Etterarbeidet tok fire dager, og sørget for at Kim var utslitt på bryllupsreisen. Årsaken er visstnok at fotograf Annie Leibovitz trakk seg i siste liten. Ifølge Kanye fordi hun var «like, scared of the idea of celebrity»  (en overraskende redsel for en av verdens mest suksessfulle kjendisfotografer). Bildet ble isteden tatt av en 22 år […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X