Verdens mest likte Instagram-bilde krevde fire dagers arbeid

Bildet av Kim Kardashian og Kanye West som kysser i bryllupet sitt ble på kort tid det mest likte bildet på Instragram noensinne, med over 1.95 millioner likes og 35 000 kommentarer. Under et foredrag i Cannes denne uken forklarte Kanye at Insta-suksessen ikke kom av seg selv: Etterarbeidet tok fire dager, og sørget for at Kim var utslitt på bryllupsreisen. Årsaken er visstnok at fotograf Annie Leibovitz trakk seg i siste liten. Ifølge Kanye fordi hun var «like, scared of the idea of celebrity»  (en overraskende redsel for en av verdens mest suksessfulle kjendisfotografer). Bildet ble isteden tatt av en 22 år […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.