Superkopiene

Jeg husker fortsatt familieturen til Lanzarote i 1999, mitt første møte med Louis Vuitton-multicolor-printet og pappas nye «Boss»-belte, hvor S-ene var snedig byttet ut med to femtall. Gateselger og profesjonell sjarmør Mario forsikret oss om ekte skinn og god kvalitet, iblandet noen haltende fraser om norske jenter og brunost. Siden da har mye endret seg. Pappa og «voksengenerasjonen D2» ville neppe dratt på charterferie i dag, og i hvert fall ikke dratt hjem med et «BO55»-belte i kofferten. Nordmenn flest har vært gjennom en lang klassereise, fra Kanariøyene til Provence og fra falske Vuittons til ekte Michael Kors. Det samme […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X