Søndag Summarum: – Kvinner som spyttes på og får penis i munnen etter at den har vært i rumpa

Ukas bitt: Uruguay sin stjernespiss Suarez bet igjen! Det førte selvsagt til et helsikkes sirkus, med morsomme unnskyldninger (“Jeg falt med åpen munn”), analyser fra norske adferdsforskere (“Derfor biter Suarez”) og – seff – masse lolle memes. Drillo, som kommenterte kampen for NRK, reagerte med det hittil beste sitatet om saken: “Biting er vanskelig å forutse”. Word, Drillo! Ståle Solbakken på sin side prøvde å lure folk til å tro at det var han som var blitt bitt: faksimile: vg.no FIFA reagerte ved å utestenge Suarez fra all fotball i fire måneder. Mange har reagert på at straffen er for streng. Diego Maradona […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.