Søndag Summarum: – Kvinner som spyttes på og får penis i munnen etter at den har vært i rumpa

Ukas bitt: Uruguay sin stjernespiss Suarez bet igjen! Det førte selvsagt til et helsikkes sirkus, med morsomme unnskyldninger (“Jeg falt med åpen munn”), analyser fra norske adferdsforskere (“Derfor biter Suarez”) og – seff – masse lolle memes. Drillo, som kommenterte kampen for NRK, reagerte med det hittil beste sitatet om saken: “Biting er vanskelig å forutse”. Word, Drillo!

Ståle Solbakken på sin side prøvde å lure folk til å tro at det var han som var blitt bitt:

Skjermbilde 2014-06-28 kl. 12.44.00 PM.png

faksimile: vg.no

FIFA reagerte ved å utestenge Suarez fra all fotball i fire måneder. Mange har reagert på at straffen er for streng. Diego Maradona mener for eksempel at straffen er så streng at man like gjerne kunne sendt Suarez til Guantanamo. Enig, Diego! La oss waterboarde dritten ut av kannibalen!

Ukas nordmenn i VM: Noen norske fisker er inni Ronaldo mens han spiller VM! YES ASS! VI ER BØNDA I FRA NORD! OLÉÉÉÉÉÉÉ OLÉ OLÉ OLÉ!

Ukas tittel: Dagbladet-desken (rimelig sikker på at skribenten ikke selv skrev denne tittelen øverst i et word-dokument og sendte det til debatt@db.no) KLINER TIL:

10511322_10154211598780408_8846758415166949904_n.jpg

Vi tror (og håper) dette er et spill på kronikktittelklassikeren «menn som hater kvinner». I så fall venter vi i spenning på andre pervo-remakes av kronikktittelklassikere. Når kommer «Ungdommens rå skap, hvor de gjemmer seg for å putte penis i munnen etter den har vært i rumpa»? Eller hva med «Prisen for poppers, og andre praktiske spørsmål før du kan puttte penis i munnen etter den har vært i rumpa»?

Ukas karrierevalg: Her er et screenshot av at en fyr i vest og slips driver med parkour i den nye videoen til Kaveh og CC Cowboys.

Skjermbilde 2014-06-27 kl. 21.27.25.png

Ukas sirkel: Såeh, hva om Seinfeld fortsatt gikk på TV? Det spørsmålet har twitter-kontoen Modern Seinfeld forsøkt å besvare – gang på gang, til det kjedsommelige. Stort sett ved å sette Seinfeld-karakterene inn i et aktuelt scenario eller gi dem et problem med moderne teknologi. Dette igjen har blitt parodiert av kontoen Seinfeld Current Day, som gjør det samme bare med ironiske stavefeil og generelt masse ironi og greier. Det ryktes Jerry Seinfeld selv ikke har noe særlig til overs for noen av delene. Nå parkerer han i alle fall all parodi og slutter sirkelen ved å stille opp på denne Wired-forsiden:

Bq5g6deCQAAU6Jz.png0

Ukas rike kjempe: Kapital har også knallforside denne uka: “Penger hjelper ingenting” sier Thomas Giertsen alvorlig, mens han sitter på DNB-bygningen i Barcode. NOEN har fått seg Photoshop! Kult!

Skjermbilde 2014-06-26 kl. 11.15.02 PM.png

Veldig veldig teit, men den har selvfølgelig ingenting å stille opp med mot denne legendarisk døve Giertsen-forsiden.

Ukas redning:

10428298_625332530889524_6206119175763173673_o.png

Ukas buzz: Aftenposten-talentet Bjørn Egil Halvorsen er ute med følehorna igjen! Denne gang: Tips og triks til hvordan man blir helt vanlig, eller for å si det på Aftenposten-sedvanlig hashtagvis: #HV2014. Halvorsens tese synes å være at de mediokre/midt på treet/helt vanlige har blitt de nye avvikerne, og det er mye spennende å ta av. La oss titte nærmere:

Som de fleste hadde forutsett, gjør Halvorsen en Lundsk åpning (utelater subjektet i to av de tre første setningene):

Han stormer videre ved å observere at ALT I VÅR TID skal være «Raskere. Høyere. Sterkere. I tillegg til sunnere, flinkere, best» og før man vet ordet han det er normcore-bevegelsen beskrevet og analysert grunt. Oppsparket til sisterunden er nærmest plettfri:

Alt i alt fabelaktig gjennomført Aftenposten-journalistikk. 10/10.

Ukas VM-tvitrer: Rihanna følger fotball-VM tett, og har live-tvitret som en gal fra nesten samtlige kamper. Her er et ørlite utvalg:

Skjermbilde 2014-06-26 kl. 10.50.23 PM.png

Skjermbilde 2014-06-26 kl. 10.50.55 PM.png

Skjermbilde 2014-06-26 kl. 10.51.05 PM.pngSkjermbilde 2014-06-26 kl. 10.51.50 PM.png

Skjermbilde 2014-06-26 kl. 10.52.19 PM.png

Veldig søtt, men amerikanerne er ikke enig – Rihanna heier nemlig konsekvent på USAs motstandere, hvilket gjør dem rasende. Ro ned a, hun er jo barbadier! Her fra USA – Tyskland:

Skjermbilde 2014-06-26 kl. 10.51.42 PM.png

Ri altså! Alltid ute etter å provosere!

Ukas karrierevalg 2: Jens August sluttet i Hotel Cæsar til fordel for å kjøre budbil.

Skjermbilde 2014-06-26 kl. 11.36.14 PM.png

faksimile: db.no

Han er forresten den eldste i Norge som går med capsen på skrått bakover, hvilket får oss til å mimre tilbake til Årets TV-øyeblikk 2013: Da Jens August ble “left hanging” av Trond Viggo på Gullruten:

jensaugust.png

Ukas reklame:

Skjermbilde 2014-06-26 kl. 11.41.23 PM.png

“YOLO”
– Alfred Nobel

Ukas ideologi: Kjent norsk historieprofessor langer ut mot lesbianske og kommunistiske fotballkommentatorer.

BqwW0M3IUAAH-CZ

Ukas sutrekopp: VG unner trailersjåføren Kenneth Starberg drøye 1200 ord for å fortelle at han boikotter Statoil hvis han må betale for en ny Statoil-kopp. Hva gjelder irriterende små farsotter som får uforholdsmessig stor plass i offentligheten, har denne «MOTEKOPPEN UTEN HANK» nå vært på lista i FOR mange uker. Men hva skal man si? Kenneth har jo utvilsomt rett i utsagnet «De solgte meg kopper med dårlig kvalitet,» og det er heller ingenting å si på hans forslag til forbedring: «De burde erstatte disse med en bedre».

BqZj5NgIYAA65p1.jpg

faksimile: vg.no

Ukas “nigga”:

Skjermbilde 2014-06-22 kl. 12.21.33.png

faksimile: db.no

Vi leste saken. Det er fordi de kjenner hverandre litt.

Ukas stødigste ståhjulist: Det er bare å bøye seg i støvet. VGs reportasje fra segwaytur med Bård Hoksrud er lol-journalistikkens definitive høydepunkt hittil i år.

Skjermbilde 2014-06-29 kl. 14.18.05.png

Her stemmer alt! Joda, vi er litt skeptiske til å svekke fellesskapet for å beholde penger i rike familier ved å fjerne arveavgiften. Og når vi først er inne på det – å gjøre det kriminelt for fattige å be om hjelp ved å forby tigging er litt urovekkende, iherdig innsats for å slippe å hjelpe syriske flyktninger ganske ubehagelig. En liten stund der var nesten så vi begynte å tvile på at det var lurt å skaffe seg mørkeblå regjering kun fordi man syntes den sittende var dølle flinkiser. Men neida! Her leverer de så til de grader. Vi VISSTE våre på kødd-stemmer til FrP ville betale seg i form av noe funny greier med Bård Hoksrud på Segway.

X