Per Fugelli
Foto: Christian Belgaux

Smil & Gift møter Per Fugelli

[1] Skulle ikke du dø snart? – Knivlegene og gud vet. Jeg hadde nå kreftoperasjon nummer fem i februar, kontroll i september. Så får vi se. Det har jo kommet ny kreftsvulst hvert jævla år i fem år, men det er klart, man har alltid... Dere kjenner Olav H. Hauge? [6] Du bærer den draumen? – Ja... om at noe vidunderlig kan skje. Jeg er lege og har lært meg å stole på statistikk. Men, så er det sånn at tabellene er satt sammen av gåtefulle ett-tall og plutselig er det et tall som stikker av. Vi får se. Jeg prøver å være realist […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X