Sex, dop og underslag: American Apparels grunnlegger og direktør får sparken

Denne uken ble det klart at Dov Charney mister jobben i American Apparel, etter flere turbulente år hos klesgiganten. Charney har blitt beskyldt for seksuell trakassering og diverse dopskandaler et titalls ganger, men denne uken rant begeret over for ledelsen. En intern granskning, pågående siden mars, slo fast at Charney har misbrukt selskapets penger i en årrekke. Mye kan sies om Charneys (u)vaner, men familiekjær er han hvertfall: Det er avdekket millionutbetalinger til faren for uspesifiserte 'direktørtjenester', jobbleiligheter disponert av venner og flybilletter til slektninger. American Apparel startet som en engrosbedrift i Montreal, 1987. Selskapet flyttet til Los Angeles i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X