Ny låt fra REMA1000: – Vi er fargeblinde vinnere

REMA1000 arrangerer fest for sine ansatte i helgen. Og det vil, ifølge festens egen hjemmeside, ikke bli småtterier: «Norges største, gladeste, kuleste og mest involverende event noensinne». Intet mindre. Den mest involverende festen noensinne har fått navnet #1000colours fordi, vi siterer: «I REMA 1000 er det plass og rom for alle, uavhengig av etnisk opprinnelse, hud- og hårfarge, legning, bakgrunn og historie, nasjonalitet, funksjonsevne og utdannelse. Gode egenskaper, evne og vilje til å gjøre en forskjell har vi alle. #1000colours» Vi er ikke helt sikre på hva som har skjedd som har gitt REMA1000 slikt behov for å insistere på […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.