Lanseringsfest på Gudruns: Posørutgaven

Vi lanserer nytt nummer med tilhørende brask og festivitas!

b
a

Årets første offisielle sommerhelg starter med at sommerutgaven av NATT&DAG slippes løs på gata. Dette feirer vi med en skikkelig bakgårdsfest på Gudruns fredag 6. juni! Det blir knall! Følg med, a:

Boska og Lars Hvidsten spiller! Det blir lett servering ved Mamma Pizza for alle som kommer tidlig nok! Vi deler også ut solkremer fra SolRX til dem kommer før solen går ned over hovedstaden – det er meldt sol!

posørutgaven_banner

Dette er noen av sakene du kan lese i den store Posørutgaven:

LOVLIGE PYRAMIDESPILL
Under dekke av å selge helsekost, viderefører «Multi-level marketing»-selskapene svindelen fra sine kriminelle forgjengere. Helt lovlig. Vi har sett nærmere på MLM-selskapene Herbalife og norske Eqology.

SUPERKOPIENE
Piratkopieringen av merkevarer blir stadig mer sofistikert og avansert. Et trashfenomen har fått kred, og den kinesiske shanzhai-industrien skaper støy og forstyrrelser i motehierarkiet.

SMIL&GIFT MØTER PER FUGELLI
Er han en modig stemme eller en klovn og posør? Ingen av delene, mener Per Fugelli. Han har aldri vært annet enn et naturbarn.

BAK FASADEN MED NINA KRAVIZ
Hove-aktuelle Kraviz er en av verdens mest toneangivende DJ-er. For det kan hun til dels takke signaler fra verdensrommet. Vi hang ut med henne på Coachella.

GUIDE
De er faen meg overalt. De holder aldri kjeften. NATT&DAG guider deg til hvordan kjenne igjen en posør.

JANTELOVEN
Å utrope seg selv til offer for janteloven er et obligatorisk ritual for unge nordmenn som ønsker seg opp og fram. Det er en symbolgest som på én og samme tid avviser det norske sosialdemokratiets grunnprinsipper og avslører en særnorsk raushet.

I TILLEGG: Stor festivalguide! Vi har møtt en av Sveriges viktigste rappere, Linda Pira, i tillegg til skuespiller Andrea Bræin Hovig og regissør Dag Johan Haugerud! Pluss 32 siders Slottsfjell-bilag!

Jon-Eirik Boska er blant bevisene på at det stadig strømmer mye sunt og friskt blod i årene på den norske elektroniske scenen – og at den er kjent for å koble ideer som sprenger sjangre og begreper. Melodiøse og teksturbaserte produksjoner, der han blander stilarter for å oppnå sin egen hypnotiserende signatur-sound. Boskas fengende riff og kløktige perkusjonsmønster har blant annet høstet ros hos BBC Radio 1-programleder og superstjerne-DJ Julio Bashmore.

Dødsflinke Lars Hvidsten (Kastellnatt) spiller også! Lars er ikke bare sjef for hele Kastellnatt, han er også daglig leder på et av våre favorittsteder i Oslo, Dattera til Hagen.

I samarbeid med Slottsfjell og Kastellnatt.

Her kommer detaljene en gang til, kompis:

Gudruns // Boska, Lars Hvidsten // Fredag 6. juni kl. 20:00 // CC: 0 // ID: 20

Vi ses! ;) ;)