Lanseringsfest på Gudruns: Posørutgaven

Årets første offisielle sommerhelg starter med at sommerutgaven av NATT&DAG slippes løs på gata. Dette feirer vi med en skikkelig bakgårdsfest på Gudruns fredag 6. juni! Det blir knall! Følg med, a: Boska og Lars Hvidsten spiller! Det blir lett servering ved Mamma Pizza for alle som kommer tidlig nok! Vi deler også ut solkremer fra SolRX til dem kommer før solen går ned over hovedstaden - det er meldt sol! Dette er noen av sakene du kan lese i den store Posørutgaven: LOVLIGE PYRAMIDESPILL Under dekke av å selge helsekost, viderefører «Multi-level marketing»-selskapene svindelen fra sine kriminelle forgjengere. Helt lovlig. Vi har […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X