Kanye West er et ikon

Lei av å stirre på kjedelige Mac-ikoner dagen lang? Det nerdete Safari-kompasset? Den utrolig forutsigbare iTunes-noten? Det utmattende kjedelige iChat-ikonet? Skulle du ønske du kunne stirre på Kanye West i stedet? Internett har gode nyheter til deg, kompis: Det kan du. "Kanyefy Your Dock" er utviklet av Free Art Technology (samme gjengen som lot oss se internett slik Kanye ser det gjennom Kanye Vision), og lar deg bytte ut de gamle og kjedelige ikonene med kule og inspirerende Kanye West-hoder. Sånn her gjør du: Steg 1: Last ned dine favoritt Kanye-hoder fra Kanye Heads. Steg 2: Last opp Kanye-hodene til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X