Kanye West er et ikon

Bokstavelig talt. En ny app lar deg nemlig bytte ut skrivebords-ikonene dine med Kanye West-hoder.

b
a

Lei av å stirre på kjedelige Mac-ikoner dagen lang? Det nerdete Safari-kompasset? Den utrolig forutsigbare iTunes-noten? Det utmattende kjedelige iChat-ikonet? Skulle du ønske du kunne stirre på Kanye West i stedet? Internett har gode nyheter til deg, kompis: Det kan du.

«Kanyefy Your Dock» er utviklet av Free Art Technology (samme gjengen som lot oss se internett slik Kanye ser det gjennom Kanye Vision), og lar deg bytte ut de gamle og kjedelige ikonene med kule og inspirerende Kanye West-hoder.

Sånn her gjør du:

Steg 1: Last ned dine favoritt Kanye-hoder fra Kanye Heads.

Steg 2: Last opp Kanye-hodene til denne siden for å konvertere dem til ikoner.

kanye2Steg 3: Velg fra Applications/Programmer hvilke ikoner du ønsker å bytte ut med Kanye-hoder. Trykk «Get info/vis info».

kanye3

Steg 4: Dra ditt utvalgte Kanye-hode over ikonet øverst til venstre.

kanye4

Steg 5 (det siste og avgjørende steget): Gå til Terminalen (Utilities/Verktøy under Applications/Programmer). Skriv inn «killall Dock» i Terminalen, trykk enter og voilá – alle de praktiske men akk så kjedelige ikonene dine er byttet ut med inspirerende Kanye West-hoder.

kanye5

Bare hyggelig! Og: Husk å skru på Max Magnification under System Preferences for max Kanye-effekt.