Hots & Nots: London Mens Fashion Week SS15

Hot: J.W. Anderson     J.W. Anderson fortsetter å leke seg med kjønnsroller, men der han tidligere har møtt kritikk for i overkant direkte tolkning av kvinneplagg («blyantskjørt på menn = nytenkende fashion») bærer SS15 preg av en ny brukervennlighet. Klassiske J.W.-silhuetter er beholdt, mens det krampekonseptuelle er tonet ned. Tross brukervennligheten og et tilsynelatende «ordinært» uttrykk bærer kolleksjonen preg av små, odde detaljer - lommer er flyttet, sømmer snudd og bukselengder senket. Not: Katie Eary     At de mer outrerte visningene ofte finner sted i London er et kjent faktum, og karnival-vitser faller fort gjennom, men for Katie Earys SS15 er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X