Hots & Nots: London Mens Fashion Week SS15

Hot: J.W. Anderson     J.W. Anderson fortsetter å leke seg med kjønnsroller, men der han tidligere har møtt kritikk for i overkant direkte tolkning av kvinneplagg («blyantskjørt på menn = nytenkende fashion») bærer SS15 preg av en ny brukervennlighet. Klassiske J.W.-silhuetter er beholdt, mens det krampekonseptuelle er tonet ned. Tross brukervennligheten og et tilsynelatende «ordinært» uttrykk bærer kolleksjonen preg av små, odde detaljer - lommer er flyttet, sømmer snudd og bukselengder senket. Not: Katie Eary     At de mer outrerte visningene ofte finner sted i London er et kjent faktum, og karnival-vitser faller fort gjennom, men for Katie Earys SS15 er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.