Bildeserie: Emojis på ekte

De har blitt uvurderlige når det kommer til å vise følelser på Facebook, Instagram, SMS-er og andre måter vi kommuniserer med hverandre på, så avsløringen om en kommende Emoji-oppdatering - inkludert en mye etterlengtet "middlefinger" - er utvilsomt månedens store SoMe-nyhet. Men til tross for at de små ikonene altså har forandret menneskelig interaksjon en gang for alle, betyr ikke det at Emjois er mangelløse. Ja, for hvem har vel ikke misforstått bønntegnet for å være en high-five? Hva er det egentlig de dansende damene har i håret sitt? Og hvis vi skal være helt ærlige, er ikke blunkefjes-emojien atskillig […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X