Seksuell trakassering ved bruk av droner har selvfølgelig blitt en greie

Det er en kjensgjerning at pervoene vet å bruke teknologisk fremgang til sin fordel. Stadig flere sivile har i det siste fått tilgang til de fjernstyrte fartøyene kjent som droner. Den kommersielle tilgangen ser nå ut til å ha gitt pervosegmentet et nytt oppsving: Over hele USA rapporteres det nå om ubehagelige og nærgående episoder, særlig i forbindelse med kvinner på strender. Flere kvinner har nemlig reagert på droner utstyrt med HD-kameraer som beveger seg alt for nærme dem, i følge nettstedet Dazed. I Connectiut ble en kvinne for eksempel arrestert da hun i forrige uke gikk til angrep på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X